top of page
Caravan in de woestijn

Over mij

Mila Dekker

Hi, wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Ik ben Mila en ik woon in Werkhoven. Mijn hele leven heb ik al plezier gehaald uit sporten en bewegen. Als kind was ik altijd buiten aan het spelen en druk bezig met de avonturen ontdekken die de wereld te bieden had. Na een tussenjaar ben ik Sportkunde gaan studeren aan de Hogeschool in Den Haag. Tijdens mijn studie Sportkunde heb ik ervaring opgedaan op het gebied van sport, evenementen en gezondheid. Ik heb veel geleerd tijdens het coachen en begeleiden van zowel betaalde als vrijwillige krachten en ik krijg hier veel energie van!

4_edited.jpg

Ik heb zelf een tijdje wat minder lekker in mijn vel gezeten. Ik was erg zoekende naar waar mijn krachten lagen en waar ik naartoe wilde in het leven. Waar ben ik goed in en waar krijg in energie van? Mijn energielevel was laag en vond het erg lastig plezier te vinden in het dagelijks leven. Bewust bezig zijn met mijn gezondheid, zowel mentaal als fysiek, heeft mij weer nieuwe energie en mijn levenslust teruggegeven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat fysieke- en mentale gezondheid hand in hand gaan en het een niet zonder het andere kan.

Na drie jaar werkzaam geweest te zijn geweest binnen de commerciële sector heb ik besloten het roer om te gooien en op zoek te gaan naar mijn manier om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ik ben uitgekomen bij de opleiding Leefstijlcoach aan het instituut CAM waar ik mijzelf heb mogen ontwikkelen tot een, door de BLCN (beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland) erkende opleiding, leefstijlcoach.

Om mij heen zie ik dat veel mensen worstelen met de “druk” van het (dagelijks) leven en het gevoel op elk gebied succesvol te moeten zijn. Een leuke baan, een mooi huis, een leuke auto voor de deur, een groot sociaal netwerk, aandacht besteden aan je familie en vrienden en dan er ook nog leuk uit willen zien. Of juist het gevoel nergens echt bij te horen, graag te willen deelnemen alleen geen flauw idee te hebben hoe of waar te beginnen. Het combineren van een gezin, opleiding en een sociaal leven, opzoek naar balans. Waar ieders worsteling ook ligt, het begint allemaal bij een verandering – een verandering in leefstijl. Dat is nu precies waar ik jou bij kan helpen! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven – verandering begint bij jezelf! Ben je er klaar voor om het roer terug in eigen hand te nemen en alles uit het leven te halen? Neem contact op en maak een afspraak en start met een gezonde leefstijl!

Zeker in deze lastige tijd is het belangrijk opzoek te gaan naar hetgeen waar je nog wel energie uit haalt en waar je wel happy van wordt. Door je in de basis fit en gelukkig te voelen zal je ontwikkelingen en mogelijkheden ontdekken die je eerder nog niet zag.

Sportkunde - De Haagse Hogeschool

LSR-3 (Leider Sportieve Recreatie) - NSA 
Leefstijlcoach - Instituut CAM 

bottom of page