top of page

wat mij inspireert!

Garden Dinner Table

mijn inspiratie

Haver-/banaankoek

F317AC66-0160-4FD9-8B75-176309823D2E.hei

3 rijpe bananen

150 gram havermout

2 eetlepels Agave siroop

2 grote scheppen pindakaas

1 grote hand gemengde (ongezouten & ongebrande) noten

Koek- en speculaaskruiden

 

Oven voorverwarmen op 200 graden. Mix de banaan, havermout, agave siroop, pindakaas en kruiden goed door elkaar tot een smeuïg geheel. Voeg de noten toe en schep deze door het mengsel. Verdeel het beslag in 9 hoopjes op de bakplaat en zet het ongeveer 30 min in de oven. Klaar is kees! Ideaal als lekker, verantwoord tussendoortje.

work-out

fit in maar 30 min!

Zin om weer back in shape te komen? Dan is deze kort, maar krachtige HIT Work-out van growingannanas  (bron: youtube), echt iets voor jou! Full Body, no Equipment, no Repeat. Je hebt alleen een matje nodig, ready to go! 

  • YouTube
Klik hier voor de work-out!
Granola Yoghurt

lekker & gezond

Ken je dit overheerlijke recept van chickslovefood al?! Gezonde APPLE CRUMBLE zonder toegevoegde suikers. Heerlijk met een bakje yoghurt en wat blauwe besjes. Ik ben er gek op!

Klik hier voor het recept!
Meditatie aan zee

GEZONDE VOEDING EN MENTALE GEZONDHEID 

Dit interessante artikel: "Zo draagt een gezond dieet bij aan een betere mentale gezondheid" uit de MEN'S HEALTH, belicht het effect van gezonde voeding op de mentale gezondheid. Ik blijf me erover verbazen wat voeding allemaal voor impact heeft op de fysieke- en mentale gezondheid van de mens. Dit is weer een extra motivatie om goed voor jezelf te zorgen!

Klik hier voor het artikel!
bottom of page