top of page

AANBOD 

Kapstok met handdoeken

Gratis
intakegesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ik ben erg benieuwd naar jou als persoon en naar alles waar je voor staat in het leven. Een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

30 min

Gevulde avocado

Incl. gratis kennismakingsgesprek 30 min

Het invullen en bespreken van jouw positieve gezondheid zorgt voor bewustwording. Daarnaast geeft de uitgebreide, fysieke meting een duidelijk resultaat van waar je momenteel staat. Door inzicht en praktische adviezen zet je de eerste stap naar een gezonde leefstijl! 

Totaal | € 95

LICHAAMSSAMEN-STELLING- & leefstijlanalyse 

Freedom

volledig traject

Incl. kennismakingsgesprek, voeding- & leefstijlanalyse, plan van aanpak +
3 vervolggesprekken

We starten met een veranderplan om jouw doelstellingen te bereiken. Samen gaan we invulling geven, zodat we het optimale resultaat kunnen behalen. Een plan van aanpak volledig op jouw behoefte aangepast. Bijv. in de vorm van; wandelcoaching, samen sporten, voedselschema, name it! Jij bepaalt wat jij nodig hebt.

Totaal | € 350

Een toren van stenen

verdiepende analyse of plan van aanpak

Opdracht voor 3 weken - vervolg gesprek.

Per mail ontvang je een opdracht waardoor je 3 weken bewust bezig gaat zijn met je voeding en/of beweegpatroon. In het vervolggesprek bespreken we de analyse en maken we de mogelijkheden concreet. 

Totaal | € 75

Wielersport

praktische invulling

60 min. naar wens in te vullen. Vb: sporten,
eetschema opstellen, (wandel)coaching etc.

Yes, ik wil gezonder leven en ik weet ook wat er moet gebeuren, maar waar moet ik beginnen?! Te weinig kennis en/of motivatie en kan je wel een helpende hand gebruiken?  Ik reik je die graag aan! Een fanatieke sportsessie, een eetschema opstellen, etiketten bestuderen, ontspanningsoefeningen of (wandel)coaching. Praktisch, effectief en door!

Totaal | € 55

Lichaams metingen

lICHAAMSSAMEN-STELLING ANALYSE

30 min. 
Overzicht en uitleg van het resultaat 

De definitie van lichaamssamenstelling is 'het percentage bot, vet, water en spieren in het menselijke lichaam'. Al deze factoren kunnen worden gemeten. Wat is jouw lichaamssamenstelling en zijn jouw waardes gezond? Weet waar je staat en krijg direct een duidelijk resultaat. 

Totaal | € 30

Meer informatie over het aanbod
of een specifieke vraag?

Neem contact op en ik help je met alle liefde verder!

bottom of page